Om oss

HUR DET HELA BÖRJADE . . .

 

 

Kan du berätta lite om Kolås VS AB och dina medarbetare?

Kolås VS AB har nu funnits i över 10 år och allting började med att jag startade en enskild firma (Mårtens VVS) för 10 år sedan. Tack vare fantastiska leverantörer och samarbetspartners så har jag kunnat utöka firman och ta mig ann större uppdrag. Idag är vi 4 personer som jobbar heltid med olika typer av VVS arbeten i Skåne regionen.

 

Vad är det som skiljer er från andra VVS företag?

Den bästa tillgången jag har är mina medarbetare. Vi är ett sammansvetsat team och vi ställer alltid upp för varandra. Vi har ett rykte om att vi alltid gör vårt yttersta för att alla ska bli nöjda med det arbete vi utför. I och med att vi är ett mindre företag så upplever våra kunder att vi har en väldigt familjär stämning vilket dem uppskattar. Dem märker att vi gör vårt yttersta för av hitta den perfekta lösningen för just dem.

 

Vilka är era kunder och hur ser framtiden ut?

Våra kunder är mestadels större fastighetsbolag och byggföretag. Vi har även en del privatkunder och mindre uppdrag som vi också utför. Min förhoppning är att firman kan fortsätta att utvecklas i takt med att uppdragen blir fler och utmaningarna större. Det har varit en fantastisk resa hittills och jag hoppas att det fortsätter på samma sätt framöver.

Adress:

Smålandsgatan 21

244 32

Kävlinge

Ring oss:

Mårten Kolås

0708-406316